Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sahan Tencere Mini Midi Maxi 3 lü SET 720181

TL469,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

BU ÜRÜNDE ALÜMİNYUM TABANLIK BULUNMAMAKTADIR. ISITMA TENCERESİ OLARAK BLİNEN MODELDİR. 

Materyal : % 100 430 Paslanmaz Çelik + Üst borosilikat cam kapak

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, (MINI 14 cm çap x 6 cm yükseklik + MIDI boyutlar 16 cm çap x 4.5 cm yükseklik  + MAXI 18 cm çap x 4.5 cm yükseklik )      TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

PROFESYONEL PASLANMAZ ÇELİK : Paslanmaz çelikten yapılmış, cilalanmış, iyi yapılmış ve temizlenmesi çok kolay, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon direnci, uzun servis ömrü, deforme olması kolay olmayan . Et sularını ve çorbaları kaynatmak veya sos yapmak için mükemmel boyut. konserveleme, sarsma ve çok daha fazlası.

DAYANIKLI ve EŞİT ISITMA: Paslanmaz Çelik, ısının eşit şekilde dağıtılmasını / hızlı olmasını ve sıcak noktaların oluşmamasını sağlar.

KOLAY GÖRÜNTÜLEME: Temperli cam kapaklı tencere, fazla buharı dışarı atan buhar deliği ve kapağı açmadan yemeğinizi görmenizi sağlar. Pişirme sürecinizi kolayca izleyin.

RAHAT ve GÜÇLÜ: Dokunulduğunda serin kalır ve rahat bir tutuş sağlar; perçinli sap ise güç ve dayanıklılık sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar