Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Şifreli Mini 20mm Dolap Çanta Bavul Kilidi 2 ADET 718879

TL104,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Çinko + Paslanmaz Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Sonax Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 5.5 X 2 CM -  detay resimlerde teknik ölçüler belilrtilmektedir.

3 haneli KOMBİNASYON : Bu 3 haneli şifreli kilit, 1.000'e kadar kombinasyona izin verir, kilitli dolaplar, kapılar ve değerli eşyalar için yüksek kaliteli güvenlik sunar, tüm eşyalarınızın güvenli bir şekilde paketlenmesini sağlayarak size sorunsuz bir dinlenme sağlar. Hem sağ elini kullananlar hem de sol elini kullananlar için keless rahatlığı için uygun yan birleşik okumaya sahiptir.

GÜVENLİK İÇİN KIRILMAZ TASARIM : Bu su geçirmez asma kilit, çinko alaşımlı kilit gövdesi ve sağlam sertleştirilmiş çelik kelepçe sayesinde pasa ve korozyona karşı süper dirence sahiptir.

TÜM DURUMLAR İÇİN ÇOK YÖNLÜ KİLİT : 3 basamaklı kilidimiz kompakt boyuta ve 40 g/1,4 oz hafif tasarıma sahiptir, saklaması ve taşıması uygundur. sertleştirilmiş çelik pranga, piyasadaki tüm standart boyutlu fermuarlardan ve kilit deliklerinden geçecek kadar incedir; bavul, sert çanta, silah kutusu, evrak çantası, kilitli dolap, çanta, sırt çantası, dizüstü bilgisayar çantası ve kilitlenebilir her şey için mükemmeldir.

KOLAY AYAR ANAHTARSIZ KADRAN: 4 adımlı kolay ayar, önce kilidi açın, kelepçeye basın ve saat yönünün tersine 90° döndürün, kelepçenin altındaki küçük kancayı deliğe sokun, tutmak için saat yönünün tersine 45° daha döndürün, yenisini ayarlayın kombinasyon. Bu anahtarsız kilide sahip olduktan sonra anahtarı kaybetme konusunda asla endişelenmeyin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar