Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Silikon Kaşık 2 li SET Collezioni Design 719179

TL98,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 



NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ?

Profesyonel - 2 ADET 29 cm uzunluk x 6,5 x 5,5 cm kaşık ölçülerinde, TransForMacion Collezioni Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Renklerde değişiklikler olabilir

Ürün Özelikleri :

KALİTELİ SİLİKON :
Pişirme işlemi sırasında hoş olmayan kokuları ve zararlı maddeleri serbest bırakmayacak olan özel silikondan yapılmıştır.

Teflon ve diğer kaplamalı pişirme kaplarınızı çizmeden çoğu yiyeceği döndürmek, karıştırmak için, tüm ön pişirme işlemleri için çok uygundur. Yapışmaz silikon başlık ve çok sağlam şeffaf sap ile tasarlanan bu ürün dayanıklıdır ve en sevdiğiniz yemeği hazırlarken tutması kolaydır.
Yüksek sıcaklıklara dayanabilir ve pişirme sırasında herhangi bir toksik maddeyi eritmez, deforme etmez, rengini bozmaz veya salmaz. Bulaşık makinesi güvenlidir ve size zaman kazandırabilir. Ele yapışmaz veya leke tutmama özelliği temizliği kolaylaştırır. Temizledikten sonra silerek temizleyin.

UYGUN SAKLAMA : Sap ergonomik olarak tasarlanmıştır, ısıya dayanıklı ve kaymaz bir tutuşa, pürüzsüz kenarlara, keskin köşelere sahip değildir ve ellerinizin kesilmesini önler. Kulp ucunda büyük delik sayesinde asmak için tasarlanmıştır. Mutfak duvarında fazla yer kaplamaz.



Bunları da aldılar