Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Takım Askısı Ceket Etek Pantolon Kıskaçlı 8 Adet Vincentis Devoto Design 719538

TL380,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Ahşap + Metal 

Adet / Renk / Tasarım : 8 Adet, TransForMacion Vincentis Devoto Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 45 cm 


Bu yüksek kaliteli pürüzsüz ahşap elbise askıları, yıllar boyunca bozulmamış kalitesini koruyacaktır. Ekstra lake katmanı orijinal parlaklığını koruyacak ve dolabınızın görünümünü güzelleştirecektir.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM - Bu yerden tasarruf sağlayan askılar, etekler, pantolonlar, kot pantolonlar, iş pantolonları, maksiler, taytlar ve şortlar için kaymaz klipslerle elbise askısına asılacak takım elbise, blazer ve ceketler için idealdir. Dolap zeminlerini ve şifoniyer çekmecelerini düzenlemek için çok işlevli askılara çorapları, havluları ve yastık kılıflarını asın.

GİYSİLERİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE TUTUYOR - Bu elbise askıları, askılıları kombinezonları, bluzları, tulumları ve elbiseleri güvende tutmanıza olanak tanıyan 2 adet hassas kesilmiş omuz çentiğine sahiptir. Yetişkin bir omuzun doğal şeklini taklit eden konturlu omuz, takım elbiselerin ve paltoların hiçbir zaman şeklini kaybetmemesini, öne doğru sarkmamasını veya göze hoş görünmeyen omuz darbelerine maruz kalmamasını sağlar.

GÜVENİLİR KAYMAZ KAVRAMA - Kauçuk tutma yeri olan güçlü krom kaplı klipsler, giysilerin yavaşça ama güvenli bir şekilde askıya yerleştirilmesini sağlayarak asla düşmemesini sağlar.

FONKSİYONEL VE ​​SAĞLAM - 360 derece dönebilen kanca, giysilere asmayı ve erişmeyi son derece kolay hale getirir. Dayanıklı, uzun ömürlü bir askı sağlayan yüksek kaliteli lotus ağacından yapılmıştır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar