Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Toz Temizleyici Puff Pompa 3 ADET 719734

TL81,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Silikon ve Plastik mini boru uç 

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, TransForMacion   olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. Renkler farklılık gösterebilir


Hassas ekipmanlarınızı tozdan ve kirlerden temizlemenin güvenli ve etkili bir yolunu sunar. Bu ürün, özellikle fotoğraf makineleri, bilgisayarlar, elektronik cihazlar ve hassas optik ekipmanlar gibi detaylı çalışma gerektiren alanlarda mükemmel bir temizlik sağlar.

Güçlü Hava Püskürtme: Yüksek kaliteli lastik ampul, güçlü hava püskürtme özelliği ile toz ve kirleri kolayca temizlemenize yardımcı olur.

Kompakt ve Taşınabilir: Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde, bu hava topları herhangi bir çanta veya kameranın yanındaki küçük bir alanı doldurur, böylece her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli lastik malzeme, uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sağlar. Ayrıca, kimyasallara karşı dayanıklılığı sayesinde çeşitli temizlik ihtiyaçlarını karşılar.

Çeşitli Uygulamalar: Fotoğrafçılık, elektronik bakım, bilgisayar temizliği ve diğer hassas ekipmanların temizliği için uygundur.

Kolay Kullanım: Basit tasarımı sayesinde herkes tarafından kolayca kullanılabilir. Sadece ampulu sıkın ve istediğiniz alana hava püskürtün. RUBBER BULB Air Dust Blower ile ekipmanlarınızın temizliğini sağlamak, uzun ömürlü performans ve kesintisiz çalışma için önemli bir adımdır. Optik yüzeylerin, sensörlerin ve diğer hassas parçaların temizliğini sağlamak için bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

GENİŞ UYGULAMALAR - Güçlü hava üfleyicimiz LCD, sensör, dijital kamera lensi, binoküler lens ve teleskop lensi, filtreler, müzik aletleri, bilgisayarlar, klavyeler, cep telefonu vb. temizliği için mükemmeldir.

KAVRAMA KOLAYLIĞI : Silikon malzemeden, yumuşak ve elastik, toksik olmayan ve çevre dostu, kavraması rahattır ve uzun üfleme başlığı derin kısımlardaki tozları temizleyebilir.

GÜÇLÜ HAVA AKIŞLARI - Hava püskürtücü, döküntüleri uzaklaştırmak için güçlü hava akımlarını yönlendirir, Uç yumuşaktır, kazara yüzey çizilmesini önler.

ERGONOMİK TASARIM - Kompakt gövde, ergonomik tasarım, taşıması ve saklaması kolay, kullanımı kolay, dokunması rahat, toz üfleyicinin küçük elleriniz olsa bile kullanımı kolaydır. NOTLAR! - Daha iyi temizleme etkisi için lens temizleme kalemi ve mikrofiber temizlik bezi ile birlikte kullanabilirsiniz

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar