Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 8+4 ADET Silikon Bulaşık Hassas Teflon Seramik Ahşap FırçasI Colico Design 717816


  Tükendi!  
Üzgünüz Kampanya İçin Yeterli Stok Mevcut Değildir.


Ürün Özellikleri :

MATERYAL : Plastik ergonomik sap + Silikon uç

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 8 Adet + 4 Adet hediyeli olarak toplam 12 adet paket olarak gönderilir..

ÖLÇÜLER : Uzunluk 28 cm x silikon fırça çapı 7 cm x Silikon fırça uzunluğu 1.6 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI : Hassas yapıya sahip teflon tavalar, ahşap malzemeler, hassas cam bardaklar/kaseler için tasarladık ve bu yüzeylerin çizilmeden temizliği için güvenle kullanabilirsiniz.

YÜKSEK KALİTE: Esnek ve dayanıklı gıda sınıfı malzemeden yapılmış Cridea silikon fırça. Çabuk kurur, Bulaşıkları bitirdikten sonra mutfak temizleyicisini temizlemeniz saniyeler sürer.

KULLANIMI KOLAY: Eşsiz tasarımlı rahat tutuş ıslak ellerden kaymaz, esnektir, böylece bardakların, fincanların, tavaların ve tencerelerin köşelerini temizlemek için bükebilir ve yuvarlayabilirsiniz. Bu silikon fırça suyu emmez, temizlenmesi ve saklanması kolaydır ve ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir. Sadece durulayın ve bulaşık makinesine koyun.

SAĞLIKLI VE ÇİZMEZ : Yoğun silikon kıl, yumuşak ve çiziksiz olduğu için mutfak alet setinizde güvenle kullanabilirsiniz. Ve yağa yapışmayacak! Ne kadar yağ yıkanırsa yıkansın sünger su ile yıkandığı sürece yağ anında yıkanır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar