Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Absolute At Kılı Kuru Islak Selülit Peeling Fırçası 714866

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 765 Adet
%45
TL109,95 TL59,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Materyal : Ahşap + At Kılları

Adet : 1

Ölçüler : 14 x 6 x 4 cm

Harika Sonuçlar Alın - kuru fırçalama sırasında cilt sağlığı için harika sonuçlar göstermiştir; Selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur, daha pürüzsüz parlayan cilt, ölü deriyi döker, daha iyi besin emilimi için tıkanmış gözenekleri ortadan kaldırır.
Cildi pul pul dökün, kan akışını artırın ve sağlıklı parlayan cildi teşvik edin, pürüzsüz cilalı ahşap ve keten kayış kullanımı kolaylaştırır.
En Kaliteli Kuru Cilt Banyo Fırçası - Yalnızca en kaliteli malzemelerden yapılmıştır; Sap pürüzsüz cilalı ahşaptan yapılmıştır ve tüm Doğal Kıllar en iyi kalitededir.
Daha Taze, Daha Parlak Bir Cilt Ortaya Çıkarın - Banyo için Profesyonel Vücut Fırçası veya kuru cilt fırçalama, kan dolaşımını dakikalar içinde iyileştirmeye yardımcı olur, cildinizin yüzeyine hareket eden besleyici kan elde edin, zamanı geri alın ve kimyasallar veya pahalı tedaviler olmadan daha genç bir cilt keşfedin.


Sağlıklı, pürüzsüz, kusursuz ve güzel bir cilde sahip olmak ister misiniz?


Artık her gün kendi evinizde pahalı bir günlük spanın şımartıcı deneyimini yaşayabilirsiniz. Banyodan önce kuru fırçalama veya duşta ıslak fırçalama cildinizin kolajen ve taze hücre üretimini önemli ölçüde artırabilir
Cildinizin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olan kuru cilt fırçamızı kullanın, piyasadaki en iyi kuru cilt fırçasıdır.
Selülit Hiç Şansı Yoktur Bacaklarınızın arkası, kalçalar ve uyluklar gibi selülite eğilimli bölgelerde tekrarlanan ovma masajları selülit görünümünü azaltır ve sevimli şortlarla göstermeyi seveceğiniz daha sıkı, daha genç görünen bir cilt sağlar. ya da etek.
Lenfatik Sisteminizi Canlandırın, Toksinleri Uzaklaştırın ve Daha Parlak Bir Cilt Ortaya Çıkarın
Fırçalar, cildinizi azaltan ve görünümünüze istenmeyen yıllar katan mat, ölü yüzey hücrelerini temizler. Daha sağlıklı ve daha genç bir cildin sırrı, size daha fazla kontrol sağlayan kullanışlı el kayışı sayesinde avucunuzun içinde.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar