Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kapaklı Diş Fırça Kutusu 4 ADET Scappini Design 719735

TL63,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. 

Materyal : PP Plastik

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion Blazina Bores Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

GENİŞ KULLANIM ALANI : Evde veya seyahatte kullanılabilir diş fırçası kutusu

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kapaklı ve çift taraflı hava alabilir tasarım 

Evde veya seyahatte kullanılabilir diş fırçası kutusu, Çift havalandırma delikleri sayesinde diş fırçasını kuru ve nefes alabilir tutar. Diş fırçasını deformasyondan korur. Yuvarlak Köşe tasarımı, çantanızdaki diğer eşyaları çizmez.

Taşınabilir ve Dayanıklı: Diş fırçası kutusu aşımaya uygundur, seyahat, kamp, ​​spor salonu, aile, otel, okul, iş gezisi vb. için mükemmeldir. Plastik diş fırçası tutucu seyahat hafif ve dayanıklıdır. Seyahat ederken diş fırçalarınızı temiz ve taşıması kolay tutun, yolculuğunuzu daha güvenli ve sağlıklı hale getirin.

Güvenli Sağlık Malzemesi: Seyahat diş fırçası kutusu, yüksek kaliteli PP malzemeden yapılmıştır, güvenli, dayanıklı, zehirsiz, kokusuzdur. Çift havalandırma delikleri diş fırçasını kuru ve nefes alabilir tutar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar