Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Ayna Kürdan Diş Ipi Temizlik Seti Paslanmaz Çelik 720105

TL140,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Titanyum, paslanmaz çelik 

Adet / Renk / Tasarım : 1 set diş kürdan seti + 1 adet ağız içi kontrol aynası  , TransForMacion   Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 10 cm x 1,5 cm 


PASLANMAZ ÇELİK MALZEME: Kürdanlar titanyum alaşımından oluşur ve tutucu paslanmaz çelikten oluşur, iyi bir korozyon koruma performansına sahiptir, toksik değildir ve tekrar kullanılabilir.

DEĞİŞİK APARATLAR : 6 farklı kürdan türü, insan ağız yapısına daha iyi uyan yeni bir tasarım, dişlerinizin tüm parçalarını etkili bir şekilde temizlemenize ve yemek artıklarını ve diş taşlarını hızla temizlemenize yardımcı olabilir.

İnsancıl tasarım: Kürdanın ucu, kaygan ellerin yaralanmasını önlemek için dokulu bir tasarıma sahiptir ve kullanımı güvenlidir. Titanyum kürdanın alt ucu hafif yuvarlatılmıştır, çok keskin değildir ve diş etine zarar vermez. Dişleri temiz ve sağlıklı tutmak için pratik bir alet.

Çok fonksiyonlu alet: Kürdanlar, telefon yuvasını açmak ve bilgisayar klavyesinin parçacıklarını temizlemek için de kullanılabilir. Seyahat ve günlük kullanım için pratik araçlar.

Taşınabilir seyahat dişi: Anahtarlık halkası ile yanınıza alabilirsiniz, sırt çantasıyla seyahat, piknik, kamp, yürüyüş vb. için çok uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar