Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Pamuk Kulak Çubuğu 2 PAKET 600 ADET 720182

TL70,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Saf Pamuk

Adet / Renk / Tasarım : 600 Adet (2 PAKET- HER PAKETTE 300 ADET ) 

Tomurcuk başlı, başlığı sıkı ve kompaktır

Pamuk uçlar ve esnek çubuktan yapılmıştır, yuvarlak ve emicidir, kırılması kolay değildir.
SAKLAMA KUTULU : Pamuk tomurcuklarımız bir saklama kutusunda gelir. Pamuklu çubuklar sizin için tek bir şeffaf saklama kutusunda  

KULAK TEMİZLEMENİN YANISIRA  : 1-) Pamuklu çubuklar cilt üzerinde yumuşaktır ve güzellikte, ruj ve parlatıcıyı çıkarmada veya rötuşta ve göz kalemi, evcil hayvan bakımında, bebek ayak parmakları ve burun hijyeni bakımında kullanılabilir.
2-) Ev temizliği, el sanatları, koleksiyon ürünleri gibi.
3-) Elektronik cihazları, klavyeleri, telefon bağlantı noktalarını ve daha fazlasını temizlemek ve tozunu almak için mükemmeldir. Ulaşılması zor alanlar için nazik bir temizlik sağlar.


MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar