Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Hollywood Makyaj Spotu Şarjlı 4 Led 714291

TL148,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 33 CM uzunluk 

Kablosuz tasarımlı makyaj lambası : Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış yüzeyi cilalanmıştır ve bakımı kolaydır. Kablosuz tasarım daha güzel ve esnek anlamına gelir. Banyo, okuma masası,yemek odası ve makyaj masası, dolap, sanat sergi, kamp, kiler vb. için ideal kablosuz LED ayna lambaları.
Renk sıcaklığı ve parlaklığı ayarlamak için hafıza fonksiyonu ve tasarım : 3 renk sıcaklığı modu ve 5 kademeli parlaklık ayarlama fonksiyonu ile düğmeye hafifçe basın ve ışık rengini değiştirmek için küçük üçgen tuşuna uzun süre basın. Işık parlaklığını değiştirmek için küçük üçgen tuşa kısa süre basın. Son oluşturulan parlaklık kaydedilebilir, böylece kısma süresi tasarrufu sağlar.
Seyahat taşınabilir, USB şarjı] 33 cm uzunluğunda, 240 g ağırlığında, yanınızda taşımak için çok uygundur. LED ayna ışığı USB bağlantısı ve 1 m uzunluğunda bir kablo üzerinden şarj edilebilir. Kırmızı şarj demektir, mavi tam şarj anlamına gelir. Büyük kapasiteli dahili lityum pil, pille çalışan dikiz aynası lambası elektrik depolayabilir.
4 W LED, yüksek CRI, doğal ve parlak, yumuşak güneş ışığını simüle eder ve lamba tabanının tasarımı aşağıya doğru eğilmiştir, bu da mükemmel bir makyaj için yardımcı olur. Kolayca yüzeye sabitlenebilir. Ayna vantuz ile yapışkan bant ile yapıştırılabilir veya vidalarla sabitlenebilir.
Enerji tasarrufu : 4 W entegre LED enerji tasarrufu, ampulün değiştirilmesi gerekmez. Kullanım ömrü 50.000 saate kadardır. LED makyaj lambası güzel tasarlanmış bir kutuda paketlenmiştir ve arkadaşlar, anneler ve kız kardeşler, cilt bakım bağımlıları, makyaj ustaları vb. için mükemmel bir hediyedir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar