Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Makyaj Temizleme Pamuğu Disk Pamuk 280 Adet 718709

TL103,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 Pamuk 

Adet / Renk / Tasarım : 280 Adet (4 paket , her pakette 70 adet )   

Ölçüler : 5.5 cm çap 

%100 Doğal Ağartıcısız Pamuklu Ped Paket, %100 saf pamuktan yapılmış, biyolojik olarak parçalanabilen, çevre dostu ve sürdürülebilir yüz için 400 adet yumuşak pamuklu yuvarlak içerir. Boyut: çap:5.5 CM ;, cildiniz ve kişisel bakımınız için günlük rutininiz için olmazsa olmazdır.

Yüksek Emici Pamuk Yuvarlakları: Yüz pamuklu pedleri cilt bakım ürünlerini emer ve yüzünüze tamamen ve eşit bir şekilde uygulayın, pahalı cilt bakım ürünlerinizin hiçbir damlasını boşa harcamaz. yüz pedleri ıslandığında veya yüzünüzü temizleme suyu veya tonerle sildiğinizde kolayca dağılmaz.

Makyaj Temizleme İçin Tüy Bırakmayan Pamuklu Pedler : Pamuklu makyaj çıkarıcı pedler, yüzünüzde veya kirpiklerinizde lif bırakmaz. %100 pamuk yuvarlaklarımız, makyaj/oje çıkarma, peeling ve cilt bakım ürünü uygulaması için pürüzsüz dokunmamış pamuklu yüzeylerden oluşan benzersiz 2 taraflı ve 3 katmanlı bir yapıya sahiptir. Ve sıvıları verimli bir şekilde emen ve bırakan bir orta katman!

Yumuşak , Yüz İçin Yuvarlak Pamuklu Pedler : Yüz pamuğu yuvarlakları, yeni doğan bebeğin hassas cildi, hassas cildi ve akne eğilimli cilt dostu için bile bebek için idealdir.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM : Pamuklu yuvarlak yüz temizliği, yüz toneri, temizleyiciler, misel su, kremler, losyonlar uygulamak için mükemmeldir; Makyaj, göz makyajı, rimel, oje çıkarma; Cilt bakımı, spa ve yara bakımı kullanımı için idealdir.
Yüz ve Tırnaklar için %100 Saf Pamuk : Çift taraflı pamuklu pedler ultra yumuşak, dayanıklı ve emicidir. Hassas ciltler için ideal, kimyasal içermeyen, tahriş etmeyen saf doğal pamuktan yapılmıştır.

Birinci Sınıf Dikişli Pamuklu Pedler: Ekstra güç ve dayanıklılık için işlenmiş kenarlar, ince kapitone ve birinci sınıf dikiş özellikleri. Yırtılmaya dayanıklı pamuk %100 tüy ve geride parça bırakmaz.

ÇOK KATMANLI TASARIM : Eşsiz çok katmanlı tasarım, rahat, salon kalitesinde bir deneyim için ekstra yumuşaklık ve hızlı emicilik sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar