Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Isıtmalı Sulu Bigudi 2.5 cm 10 Adet Solingen Professional 719838

TL78,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 10 Adet, TransForMacion Solingen Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 2.5 cm çap x 7 cm uzunluk 


MUHTEŞEM DALGALAR VE BUKLELER ELDE EDİN: Bu sıcak su bukle maşaları, güzel dalgalar ve bukleler yaratarak bakışları döndürmenize yardımcı olacaktır. Bu rulolarla buklenizin sıkılığını kontrol edebilirsiniz. Güzel spiraller elde etmek için onları sıkıca sarın veya güzel dalgalar için fırçalayın. Saçınızı nasıl şekillendirirseniz şekillendirin, bir film yıldızı gibi görüneceğinizden eminiz!

KULLANIMI KOLAY: Bu bukle maşalarını kullanmak için önce onları sıcak, kaynar su dolu bir tencereye koyun. 3 ila 4 dakika kaynamalarına izin verin. Daha sonra bukle maşalarını dikkatlice çıkarın. Saçınıza koymadan önce kurutun. Kuruduktan sonra saçınıza sarın. Daha sonra bukle maşalarını yaklaşık 15 dakika bekletin. Bu ona ayarlanması için zaman verir. Son olarak onları çıkarın ve taze buklelerinizin tadını çıkarın!

10 LU SET: Satın aldığınız üründe 10 ADET sıcak su bukle maşasından oluşan bir set alacaksınız. Bu size saçınızı şekillendirmek için bol miktarda rulo sağlar. Bu kompakt silindirler PEMBE renkte olup onlara eğlenceli ve canlı bir his verir. Ayrıca saklanabilecek kadar küçüktürler. İşiniz bittiğinde onları çantanıza veya çekmecenize koyun.

SAÇINIZ İÇİN GÜVENLİ: Kırık uçlarla savaşmaktan yoruldunuz mu? Normal sıcak aletler saçınıza zarar verebilir, saç folikülünü ve telini zayıflatabilir. Neyse ki, sıcak şekillendirme aletleriyle karşılaştırıldığında, ısıtmalı silindirlerimiz saçınıza minimum düzeyde zarar verir. Saç bigudileri geri dönüyor çünkü saçınıza zarar verebilecek sıcak bukle maşalarını, kurutucuları veya maşaları kullanmanıza gerek kalmadan size şık bukleler sunuyorlar.

SAÇ AKSESUARLARINIZA EKLEYİN: Kendinize iyi bir saç kıvırma seti bulana kadar saç malzemeleriniz tamamlanmış sayılmaz! Bu bukle maşaları size birkaç dakika içinde canlı, lüks bukleler verecek! Ayrıca saç maşalarınıza göre daha az hasar verirler.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar