Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Süngerli Gece Bigudisi 3 cm 10 Adet Solingen Professional 719759

TL67,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

GECE BİGUDİSİ ! vaktinizi bigudiye ayırmayın, iş yaparken, gece uyurken bigudiniz hazır olsun! 

Adet / Renk / Tasarım : 10 Adet, TransForMacion Solingen Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. Renkler farklılık gösterebilir

Ölçüler :  3 cm çap x 5.5 cm uzunluk

Saçlar için sünger bigudiler, çeşitli saç tipleri ve dokuları ile ıslak ve kuru saçlar için kullanılabilir. Güvenli bir geçmeli kilitle kakülleriniz veya saçlarınız için dalgalar, retro bukleler, kaküller ve diğer şekiller yapmak için köpük bukle maşalarını kullanabilirsiniz. Bu size farklı modelleme fırsatları konusunda yardımcı olabilir ve her yaştan ve meslekten insana uygundur.

KALİTE - Köpük rulolar saç maşaları yüksek kaliteli süngerden ve dayanıklı, hafif plastikten yapılmıştır. Mükemmel esnekliğe ve güçlendirilmiş desteğe sahip plastik yapıya sahiptir. Uzun süre kullanımı kolaydır. Köpük rulolar saç maşaları yumuşak ve pürüzsüzdür, saç ve cilt için daha güvenli ve daha rahattır, bukle maşaları rahat uyuyabilir ve basınç ve sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olur.

ÖZELLİKLER - Saçlar için mini boy yumuşak köpüklü sünger bukle maşalarımız 10 parçadan oluşur. Yumuşak bigudiler yaklaşık 5.5 cm uzunluğunda ve 3 cm çapındadır. Günlük kuaförlük ve değiştirme taleplerinizi karşılamak için yeterli miktarda gelir ve her türlü saç için arkadaşlarınız ve ailenizle de paylaşılabilir.

TASARIM - Köpüklü küçük saç bigudileri, yeni başlayanların evde şekillendirmesi kolaydır. Bu yumuşak saç bigudisinin askısını açın, kıvırmak istediğiniz saç telini ruloya sarın, askıyı kapatın ve bekleyin. Rahat oldukları için bu köpüklü saç maşalarını uyurken bile kullanabilirsiniz. Bu bukle maşaları hiçbir ekstra alete ihtiyaç duymaz, saça zarar vermez, ısı gerektirmez ve toka ve klips gerektirmez.

KULLANIM ALANLARI - Köpüklü saç bukle maşaları, çeşitli durumlarda kişisel çekiciliğinizi vurgulayarak istediğiniz saç buklelerini oluşturmak için uygundur. Saç köpük rulolarımız kuru-ıslak, uzun-kısa ve tüm saç tiplerine uygulanabilir. Daha hassas kuaförlük yöntemleri ve stilleri için pratiktir, iyi bir yardımcıdır ve günlük saç bakımınıza ektir. Bu köpük bukle maşasını saçlar için dalgalar, bukleler, retro rulolar, saç kahkülleri veya saç kuyrukları yapmak için kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar