Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Profesyonel Kesim Tahtası Polietilen 30x20cm 720246

TL198,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Polietilen

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Rovigatti  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 30 x 20 cm - 15 mm kalınlık 


Polietilen son derece dayanıklı, kimyasallara karşı dirençli ve çok çeşitli ürünlerde kullanılan bir mühendislik plastiğidir.. Polietilen, etilen adı verilen bir monomerin polimerizasyonu ile üretilir. Polietilen suyu çok az emen sert, sağlam, dayanıklı ve boyut kararlılığı olan bir malzeme türüdür. Polietilen, genellikle yumuşak, esnek, dayanıklı ve kimyasal dirençli bir malzeme olarak bilinir. Bu özellikleri nedeniyle, ambalaj endüstrisinde, su ve gaz borularında, plastik poşetlerde, oyuncaklarda, kaplama malzemelerinde ve birçok diğer uygulamada yaygın olarak kullanılır.

DAYANIKLI MALZEME: Transformacion Rovigatti Kesme Tahtamız, yoğun mutfaklarda günlük kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli, gıda sınıfı polietilen malzemeden yapılmıştır. Uzun yıllar boyunca düz ve işlevsel kalmasını sağlayacak şekilde kesilmelere, çizilmelere ve bükülmelere karşı dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir.

BIÇAK DOSTU: Kesme tahtamız bıçaklarınıza karşı naziktir, keskin ve dayanıklı kalmalarını sağlar. Bıçak dostu yüzey, bıçaklarınızın kolayca körelmemesini sağlayarak her türlü yiyeceği dilimlemenizi, doğramanızı ve parçalamanızı kolaylaştırır. Bu, onu her mutfağın, özellikle de sıklıkla yüksek kaliteli bıçak kullananların vazgeçilmezi haline getiriyor.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM: Doğrama, dilimleme ve küp şeklinde doğrama dahil her türlü yiyecek hazırlama için mükemmel kılar. İster sebze, meyve, et veya diğer yiyecekleri hazırlıyor olun, bu kesme tahtası yeterince çok yönlüdür tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için.

MÜKEMMEL KALINLIK: Kesme tahtamız 15MM kalınlığında olup, tüm kesme ihtiyaçlarınız için sağlam ve sağlam bir yüzey sağlar. Yoğun mutfaklarda yoğun kullanımda bile tahtanızın yıllar boyunca düz ve işlevsel kalmasını sağlar.

TEMİZLİĞİ KOLAY: Sabun ve suyla silin, tekrar kullanıma hazırdır. Her kullanımdan sonra fırçalayıp temizlemeye vakti olmayan yoğun aşçılar için bir zorunluluktur. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir ve sorunsuz bir temizlik deneyimi sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar