Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sıcak Kase Tava Tutucu C.Bruxvoort Design 718761

TL77,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Paslanmaz Çelik + PP Plastik tutma sapı

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Coen Bruxvoort Design olarak tasarladığımız ürünü birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 18 cm uzunluk

PAKET: Pakette 2 adet  kıskaç bulunur, stok durumuna göre farklı renkler gönderilebilir. (pudra, mavi vb ) . Güvenlik için daha ağır tencereleri iki elinizle ve 2 kıskaçla kaldırmanızı önemle tavsiye ederiz.

Sıcak tabak, tabak, kase, fırın kabı, tava, tencere vb. Artık sıcak kapları beklemeye gerek kalmadan hızlı bir şekilde çıkarabilirsiniz.

YÜKSEK KALİTE: Paslanmaz çelik kafa ve çerçeve, pp kaymaz plastik sap, haşlanma önleyici klips çok sağlam ve dayanıklıdır. bulaşık makinesinde yıkanabilir

Sıcak kaseleri, tava, ve diğer sıcak kapları veya tepsileri buharlı pişirme kaplarından, mikro dalgadan, fırından, fritözden, kaynatma kaplarından güvenle çıkarın.

MÜKEMMEL TASARIM: Paslanmaz çelik malzeme 1.5MM kalınlığındadır ve bu, çoğu geleneksel tabak veya kase türünün ağırlığını Klipslemek ve taşımak için yeterlidir. Sap, kaymaz ve haşlanma önleyici PP'den yapılmıştır. Ve eli rahat ettirmek için avuç yapısını takın. Aile ve arkadaşlar için birlikte akşam yemeği yemek için çok fazla fırsat var. Sıcak yemekleri bekletmeden hızlı bir şekilde çıkarmanız gerekir. Size zaman kazandırabilir ve tek pişirme ekipmanını daha verimli kullanmanıza yardımcı olabilir.

Haşlanmayı önler ve ellerinizi incitmez : Bu ürün sade bir tasarıma sahiptir ve ısıtılmış bulaşıkları toplamak içinde uygundur. Haşlanmayı önler ve ellerinizi incitmez, operasyon daha rahat olur.

Yay tasarımı: Kulplar arasında, kullanımı rahat ve hızlı olan ve çeşitli kalınlıktaki tabaklara uyum sağlayabilen bir yay tasarımı vardır.

Eğimli geniş ağız : Kase toplayıcının önü, kaselerin ve tabakların kenarlarını sıkıştırmak için tasarlanmış kavisli geniş bir ağızla tasarlanmıştır.

Çok fonksiyonlu kullanım: Mikrodalga fırından veya buhar kabından kase, tabak, tabak, tencere vb. kesmek için uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar