Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tabak ve Tencere Bone Seti 2 Boyutlu 100 ADET 718847

TL101,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : PE 

Adet / Renk / Tasarım : 100 Adet (2 boy 50 şer adet içerir. 50 adet 35x40 cm ölçülerinde 50 adet 80 cmx80 ölçülerinde ) , TransForMacion Value Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Büyük miktar : Tabak, kavanoz, gıda vb ihtiyaçlarınıza uygun 35x40 cm ölçülerinde, büyük tencere tavalarauyumlu 80x80 cm ölçülerinde günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılamak için 100 adet!

Sağlığınızı etkileme konusunda endişelenmeden yiyecekleri taze tutar. Toksik değildir, tatsızdır, çevre dostu ve gıda maskeleri için kullanımı güvenlidir. Su geçirmez, yiyeceklerin ıslanmasını etkili bir şekilde önler.
Çeşitli yaygın boyutlardaki kaselere, tabaklara ve tabaklara geniş çapta uygulanabilen yüksek esneklik.aşırı gerilim olmadan sarabilen uygun eğriliğe sahip elastik bir bant ile donatılmıştır.
PE taze tutma kapağı düşük sıcaklıklara dayanıklıdır, bu nedenle buzdolabında sebze, meyve ve etin soğutulması ve dondurulması için uygundur.
Ancak ısı direnci düşük olduğundan ve yüksek sıcaklık koşullarında eriyeceğinden sağlığınız için mikrodalga fırın gibi yüksek ısılı bir ortama yerleştirilemez.

Uzun süreli günlük kullanımınız için büyük miktar yeterlidir. Yiyeceklerin üzerini örttükten sonra oda sıcaklığında nemin buharlaşmasını engelleyebilir, yiyecekleri temiz ve hij yenik bir ortamda muhafaza edebilir. Buzdolabında sebze, meyve ve etlerin soğutulması ve dondurulması, uzun süreli depolamadan sonra bile gıdaların taze tutulması için uygundur.

Yüksek kalite : Şeffaf elastik plastik kapak, çekmeye karşı dayanıklıdır, yırtılması kolay değildir ve yiyecekleri daha uzun süre taze tutabilen iyi hava geçirmezliğe sahiptir.

Universal: Mükemmel esneklik! Çeşitli yaygın boyuttaki kaseleri, tabakları, tabakları sıkıca sarabilir, yiyecekleri dış ortamla temastan uzak tutabilir ve yiyeceklerin bozulmasını önleyebilir.

Yaygın olarak uygulanabilir : Günlük hayatta meyve, yemek, salata ve diğer yiyeceklerin korunması için uygundur, böylece bir dahaki sefere yenebilirler. Aileniz pikniğe gittiğinde yiyecekleri taze tutmak için yiyecekleri paketlemek için de çok uygundur.

Önemli Bakım: Yemek Örtüsü kullanımdan sonra doğrudan su ile temizlenebilir ve kuruduktan sonra tekrar kullanılabilir, bu hem maliyet tasarrufu sağlar hem de çevre dostudur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar