Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 30 Sn de Takma Kirpik Yapıştırıcı Siyah 3 lü paket 718566

TL71,95


Tükenmek Üzere
SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özellikler :

Ne alacaksınız ? : 3 adet x her paket 7 Gram Ortalama 30 kullanım sunar 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 

MÜKEMMEL : Mükemmel kirpik görünümü: Bu hızlı kuruyan yapışkan, berrak, belli olmayan, su geçirmez, şerit kirpikleri güvenli bir şekilde yerinde tutar ve doğal kirpiklere zarar vermeden veya gözleri tahriş etmeden kolayca çıkarılabilir. Tüm kirpik stillerinde en iyi sonucu verir.

TÜM GÜN, TÜM GECE TAKMA KİRPİKLE GEZİN : Bu kirpik yapıştırıcısı, her zaman sağlam kalmasını ve göz şeklinizle mükemmel bir şekilde hizalanmasını sağlar. Saniyede sabitlenir ve kirpikleri uzun süre iyi tutmak için gerçekten güçlüdür, bu nedenle takma kirpiklerinizin gözlerinizden düşmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Su geçirmez formülü, hassas gözlere sahip olanlar da dahil olmak üzere kontakt lens kullanıcıları için uzun süreli kullanım ve naziklik sağlar. Kullanımı kolaydır, cilde yapışmaz ve çıkarırken kolayca çıkar. takma kirpiklerinizi, doğal ama göz alıcı görünümlü tutmak için bu kirpik yapıştırıcısını sorunsuz bir uygulama için kullanın!

Göz makyajınızı tamamlayan kirpiklerinizle iyi uyum sağlarken yapay kirpiklerinize daha doğal, çekici bir görünüm kazandırır. Göz makyajınızı lekelenme, kırışma veya göz kapaklarınızda beyaz bir film oluşturma endişesi olmadan gün boyu mükemmel tutmak için net bir şekilde kurur. Kirpik bandına ince bir çizgi halinde uygulayın, 30 saniye bekleyin ve kirpiklere uygulayın. Bir dakikadan kısa sürede herkesin dikkatini çekin!

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar