Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tıraş Kolonyası Classic Nano Absolute 719742

TL77,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Nano Absolute Professional olarak tasarladığımız, resimde yer alan CLASSIC modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :  400 ml 

Nano Absolute Professional AFTER Shave Cream Cologne, tıraş sonrası bakımınızı tamamlamak ve ferahlatıcı bir his sağlamak için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Bu ürün, cildinizi rahatlatır, nemlendirir ve hoş bir koku bırakarak tıraş deneyiminizi daha keyifli hale getirir.
Nemlendirici ve Yatıştırıcı Etki: AFTER Shave Cream Cologne, içeriğinde bulunan özel formül ile cildinizi nemlendirir ve tıraşın ardından oluşan tahrişleri yatıştırır.

Hoş ve Kalıcı Koku: Ürün, ferahlatıcı ve maskülen bir koku profili ile tasarlanmıştır. Cildinize hafif bir koku bırakarak gün boyu tazelik hissi sağlar.

Hafif ve Hızlı Emilen Formül: Hafif dokusu sayesinde kolayca emilen formülü, cildinize anında rahatlık ve yumuşaklık kazandırır.
Nano Absolute Professional AFTER Shave Cream Cologne, tıraş sonrası cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar, böylece cildinizdeki kuruluk ve gerginlik hissini azaltır. Şık Ambalaj Tasarımı: Şık şişesi ve ambalajıyla, bu ürün aynı zamanda zarif bir hediye seçeneği olabilir.

Kullanım Talimatları:
Tıraş işlemini tamamlayın ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın.
AFTER Shave Cream Cologne'ü avuç içine alın ve tıraş sonrası bölgenize nazikçe uygulayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar