Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Absolute Teezer Design Saç Açma Tarağı 719499

TL117,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : PP Plastik

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Teezer Design olarak tasarladığımız ürünü  gönderiyoruz. Renkler sarı veya turuncu olabilir

Ölçüler : 12 x 7 cm 


MÜKEMMEL ISLAK VE KURU SAÇ AÇICI : Saçınız ister ıslak ister kuru olsun, dakikalar içinde ve sadece birkaç dokunuşla daha pürüzsüz, daha parlak ve daha az uçup giden saçlara sahip olabilirsiniz. “Arapsaçı” Düzleştirici Saç Tarağı, duştan çıkar çıkmaz kırılgan saç tellerini ayırmak, seyrelmiş, ince telli ve boyalı saçları korumak için şiddetle tavsiye edilir ve peruklarınız, örgüleriniz ve saç uzatmalarınız için yeterince naziktir.

SAÇ BÜYÜMESİNİ UYGULAYICI HAYAT DEĞİŞTİRİCİ FIRÇA - Diğer fırçaların uçlarında saç derisine saplanıp ağrıya neden olan ve düğümlere takılabilen boncuklar bulunur. Teezer design fırça , saç derisine masaj yapan ve dolaşımı artıran, saç büyümesini artırmaya yardımcı olabilecek ağrısız yumuşak plastik kıllara sahiptir. Bir müşteri şöyle yazıyor: "Saçımı en az 2 veya 3 dakika taradım çünkü çok iyi geldi." Ayrıca kütikül tabakasını pürüzsüzleştirir, saçınızı parlatır!

SİZİ PARLAK KİLİTLERLE BIRAKAN YENİLİKÇİ TASARIM - Eşsiz iki katmanlı sistem, saç kütikülünü yumuşatmak için dolaşıklığı açmak için uzun ve kısa dişlere sahiptir. Bu fırça, saçınızı minimum kırılma ve hasarla fırçalamanıza olanak tanır ve size parlak bukleler bırakır.

DÜĞÜMLERİ VE KARIŞIKLARI GİDERMEDE EN İYİSİ - Sıradan kıllı fırçalar saça karşı çalışır, temelde düğümlü saçları nazikçe ayırmak yerine koparır ve çeker! Ancak benzersiz koni biçimli plastik kıllar, en zorlu düğümleri bile nazikçe çözerek tüyleri aşağı doğru ayırmak yerine yanlara doğru ayırmaya çalışır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 



Bunları da aldılar