Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Topuz ve Bebek Saçı Fırçası Absolute Professional 719848

TL100,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Ceviz ağacı ahşap sap , Bristol orta sertlikte kıllar

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : Toplam 23 cm x Fırça 10 cm 

Saç topuz uygulamaları veya bebek saçlarn gizlenmesi/ açığa çıkartılması işlemlerinde büyük yardımcıdır.

Çok Fonksiyonlu Saç Tarağı: Uzun orta sertlikte bristol kıllar sadece kafa derisine masaj yapmakla kalmaz, aynı zamanda karışıklıkları ortadan kaldırır ve saçları daha pürüzsüz hale getirir. Modelleme yaparken saç kökünün kabarık olmasına ve saç hacminin görsel olarak artmasına yardımcı olmak için saç kurutma makinesi ile birlikte kullanılabilir.

Rahat ve Kullanışlı: Ergonomik ahşap sapın tutulması rahattır. Masif ahşaptan uzatılmış sap her açıdan kolayca kavranabilir. Dolgunluk oluşturmak için ince saçları kenar kontrolü, arka tarama, yumuşatma ve şekillendirme ve ayrıca saç dilimleme için tasarladık.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar