Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Makyaj Süngeri Yumuşak Solingen Professional 4 Adet 720108

TL72,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion Solingen Professional  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz. Renkler farklılık gösterebilir.

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 6 x 3 cm 


Bu mini ve büyük güzellik blender sünger seti, 2 farklı şekle sahip 4 Adet makyaj süngeri içerir. Yumurta, küçük kabak şekilleri

2 farklı şekilli güzellik blender süngeri, tüm yüz makyajı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Bu makyaj süngerlerinin şekillerinin çeşitliliği, bunlardan en az birini makyajı karıştırmak için mükemmel bulacağınız anlamına gelir. Çok sayıda nokta, kenar ve açı vardır, böylece kapsam ve hassasiyet arasında doğru dengeyi bulabilirsiniz.

Daha yumuşak bir his ve elastikiyet malzemesinden yapılmıştır : Malzeme hakkındaki müşteri geri bildirimlerine dayanarak, daha yumuşak bir his ve elastikiyet malzemesini seçiyoruz. Makyaj süngeri lateks içermez, kokusuz ve alerjik değildir,

Küçük gözeneklere sahip güzellik süngeri: ıslak ve kuru kullanım için uygundur..Makyaj süngerleri tamamen ıslandığında büyür, karıştırma için makyaj süngerleri, likit fondöten, BB krem. Kuru sünger, sabitleyici pudrayı, toz pudrayı dağıtabilir.

Yeniden kullanılabilir ve dayanıklı güzellik karıştırıcıları : Temizlik çocuk oyuncağıdır. Her kullanımdan sonra temizler ve havalandırılan bir yerde kurutursanız, özellikle tam kapsamlı bir fondöten kullanıyorsanız, yumuşaklık hissini ve esnekliği koruyacaktır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar