Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Selülit ve Masaj Yastığı E.Alamilla Design 720004

TL81,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Ahşap tutma bölgesi + Bristol Masaj yastığı

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Esparza Alamilla Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan model ve rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : toplam 41 x 7 cm  - uygulama bölgesi 12.8 x 7 x 4 cm 

Kaliteli malzeme ve işleme el sanatları ile, kullanımı dayanıklıdır.

Uçucu yağlı spa masajı için kullanılabilir, bu da uçucu yağ daha iyi emilimine yardımcı olur.

Cildi yukarı doğru dairesel bir hareketle masaj yapın. Duştan önce kullanmak cildinizin pürüzsüz görünümünü canlandırmaya ve geliştirmeye yardımcı olabilir.

En iyi sonuç için banyo veya duştan önce günlük kullanın

Vücut masaj fırçası elastik hava yastığı ile tasarlanmıştır ve tüm vücuda rahatça masaj yapabilen yüksek kaliteli günlüklerden yapılmıştır. Bu sizin özel spa masajınızdır.

Masaj tarağının sapı, güvenli ve dayanıklı olan yüksek kaliteli kütüklerden yapılmıştır ve dokusu hafiftir. Eldeki masaj tarağını daha iyi sabitlemek için tutacağın bir bandajı vardır.

Bu anti-selülit masaj fırçası lenf uyarıcı için vücudu masaj yapar ve vücudun selülitini etkili bir şekilde uzaklaştırarak kilo kaybı sağlayabilir ve vücudu güçlendirir.

Bu vücut masaj fırçası kompakt ve hafiftir ve vücudu rahatlatmak için vücudun baş, kol, sırt vb. birçok bölgesine masaj yapmak için kullanılabilir.

Bu, pil gerektirmeyen, taşıması kolay ve her zaman her yerde kullanılabilen manuel bir vücut masaj fırçasıdır. Her gün banyoda veya duşta kullanmak daha iyidir.

Selülite karşı kuru bir fırça ile yapılan masaj, vücut hacminin azalmasına, cildin elastikiyetinin ve pürüzsüzlüğünün artmasına, şişkinliğin giderilmesine yardımcı olur.

Aktif peeling etkisi sayesinde cilt ölü hücrelerden arındırılır, pürüzsüz, elastik ve taze bir hale gelir. Fırça kullanılarak yapılan derin, yoğun vücut masajı kan dolaşımını uyarır, kan akışını harekete geçirir ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur, bu da duş veya banyo yaptıktan sonra kendinizi canlanmış ve dinlenmiş hissetmenizi sağlar.

Cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik ederek cildi hoş bir şekilde yumuşak, yumuşak ve kozmetik kabule daha hazır hale getirir. Tüm vücuda hoş bir rahatlama getirir. Kas spazmları ve ağrılarıyla savaşır, s elülit oluşumunu engeller ve gençleştirici etki sağlar.

Masaj fırçası, vücudun ulaşılması zor bölgelerine masaj yapmanızı sağlayan uzun bir sapla donatılmıştır. Kuru masaj fırçasının 2 tip masaj yüzeyi vardır. Kuru fırçanın sisalden yapılmış kıl tarafı cilde masaj yapar ve ovalar, kan dolaşımını iyileştirir. Geniş, yuvarlak meşe dişleri içeren ikinci taraf, lenfatik drenaj masajı için tasarlanmıştır, şişliği ortadan kaldırır ve böylece cilt dokusunu yumuşatır.

Uygulama şekli
Kuru masaj nasıl yapılır? Kuru bir fırçayla yapılan selülit önleyici masajdan daha fazla etki almak için duş alın ve cildinizi vücut peelingi ile iyice fırçalayın. Kaval kemiği, diz ve kalçadaki hareketler uzun ve düz olmalıdır. Kalça bölgesinde masaj dairesel hareketlerle yapılır. Sorunlu bölgelere daha fazla dikkat edilmeli, karın ve göğse yoğun masaj yapılmaması daha iyidir. Masajı haftada 3-4 kez kuru bir fırça ile tekrarlayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar