Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Ultraviole Ortopedik Bel Yastığı 719672

TL89,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Ultraviole  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Yükseltilmiş Elastik Bant Tasarımı : Yüksek elastik bantlarla sandalye sırt desteği araba koltuğu, ev yemek sandalyesi koltukları, ofis koltuğu, tekerlekli sandalye, dış mekan sandalyeleri, kamyon koltuğu, uçak, kanepe vb. üzerinde kullanılabilir.

Rahat ve Nefes Alabilir : Bel desteği, sırtınızı ve belinizi etkili bir şekilde serin ve kuru tutar. Bu sandalye bel desteğinin hafif ve nefes alabilen çift katmanlı kumaşı, uzun bir yolculuk sırasında veya evde veya işte otururken en çok acı çektiğinizde kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.

Ergonomik Tasarım : Sandalye desteği, oturma duruşunuzu düzeltmenize yardımcı olacak ergonomik tasarımı benimser, sırt kasınızın rahatlamasına izin verir. Sandalye için bel desteği yastığıyla karşılaştırıldığında file bel desteğimizin alınması ve çıkarılması kolaydır.

Taşınabilir : Gittiğiniz her yere sandalye için arka bel desteğini alın ve sırt yastığı olarak destek almak için birkaç saniyede takın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar