Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sıcak Soğuk Kılıflı Kompres Jel 3 LÜ SET 719169

TL75,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Ne Alacaksınız ? 3 adet jel + 3 koruma kılıfı

Ölçüler : 26 X 13 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : İlkyardımda, romatizmal şikayetlerde, sportif faaliyetlerde, ortopedide, fizik tedavide, jinekolojide, genel cerrahide ve diş hekimliğinde vb. kullanılır.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sürekli kullanılabilir


ANINDA AĞRI GİDERME DENEYİMİ : Sıcak ve Soğuk Yeniden Kullanılabilir Jel Paket tedavisi, şişlik ve morlukları azaltır ve akut ve kronik ağrı, sırt ağrısı, boyun ve diz ağrısı, ameliyat sonrası veya spor yaralanmaları ile uğraşırken anında ağrı kesici sunar. Hızlı bir iyileşme için ağrınızı hafifletmeye yardımcı olacaktır!

ÇOK KULLANIMLI VE YENİDEN KULLANILABİLİR : Sızdırmaz jel paketi 26 X 13 cm boyutlarındadır ve hem sıcak hem de soğuk terapi için kullanılmak üzere doğal ağrı kesici sunan toksik olmayan jel ile doldurulur. Soğuk kompres için dondurucuya koyun veya sıcak kompres için kaynamış suda 7-8 dk bekletin

KORUYUCU KILIF DAHİLDİR. Sıcak ve soğuk yatıştırıcı terapi paketi, kompres pedini rahat ve yerinde tutacak 1 adet kılıfında gönderilir ve omuzlarda, bileklerde, ayak bileklerinde, sırtta, ayaklarda, kalçada, ayak bileklerinde, boyunda, dizlerde, kollarda ve daha fazlasında kullanım kolaylığı için!

ESNEK : Buz paketleri, soğuk terapi rahatlaması sağlamak için dondurulduğunda bile esnek ve yumuşak kalır. koruyucu kılıf; naylon ve yumuşak peluş, havlu ihtiyacını ortadan kaldırırken cildinizi korumak için koruyucu bir bariyer oluşturur.

DAYANIKLI KALİTE VE YIKANABİLİR: Bu yeniden kullanılabilir sıcak ve soğuk jel buz paketleri, dağınık kayganlaştırıcılar veya yan etki yüklü dekonjestanlar olmadan spor yaralanmalarını, eklem ve kas ağrılarını ve krampları giderir. Kullanımı kolay ilk yardım kompresi son derece dayanıklıdır ve elde yıkanabilir, böylece sihirli faydalarından yıllarca yararlanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar