Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Takma Tırnak Yapay Elmas Yapıştırıcı 2 ADET 718953

TL89,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özellikler :

GENİŞ KULLANIM ALANI : Takma tırnaklar, yapay elmas, boncuklar ve değerli taşlar, tırnak salonu ve ev kullanımı gibi küçük tırnak sanatı süslemeleri için mükemmel tırnak yapıştırıcı, tüm marka tırnak uçları ile uyumludur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 şişe tutkalımız 50-60 adet tırnak ucu için kullanılabilir,

Profesyonel Yapıştırıcı : Akrilik tırnak tutkalı hızlı yapışır, hızlı kurur, mükemmel bir yapıştırıcıdır, 14-30 gün boyunca uzun ömürlüdür, onlarla yemek pişirebilir ve temizleyebilirsiniz, Tırnak yapıştırıcısı uygularken lütfen yaklaşık 30-60 dakika boyunca tırnaklarınızda su veya hava kabarcığı kalmadığından emin olun.
Açılması ve Saklanması Kolay Tasarım : Tırnak tutkal şişemiz, koruyucu sızdırmaz durumu koruyan düz kapaklı tasarımdır. Sadece kapağı çevirerek açılır, kesmeye gerek yoktur, kullanımı ve saklanması çok uygundur.
TASARRUFLU KULLANIM : Boyut 3 g, 1 şişe tutkalımız 25-30 adet tırnak ucu için kullanılabilir

SAĞLIKLI MALZEME : Etil Siyanoakrilat ile yapılır, doğal tırnaklara zarar vermez, size rahat bir tırnak yapma deneyimi sunar.

DAYANIKLI VE HIZLI AYARLAMA TIRNAK TUTKALI - Nailene Ultra Hızlı Tırnak Tutkal, yapay ve doğal tırnakları üstün tutma gücüyle anında bağlar. Yapay tırnak uygulaması ve tırnak onarımı için idealdir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar