Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 li Bambu Çelik Telli Nihale Falper Design 719373


  Tükendi!  
ONESTEP PREMIUM SEPETTE ANINDA %30 İNDİRİM . 6-47 adette %10 , 48 ve üzeri %30 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : Bambu + ortada çelik hasır teller 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Falper Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz.

Ölçüler : 15 x 15 cm  

Mutfağınızı bu bambu nihale ile tamamlayın. Bu bambu nihale, bardakları, kaseleri, tabakları ve diğer sıcak eşyaların yüzeyi bozmasını önlemek için masalar ve tezgahlar için mükemmeldir.
Sıcak altlık, servis altlığı, tezgah altlığı, atölye koruyucusu, kurutma altlığı olarak kullanılabilir. Ocak üstünü, masa üstünü, atölyeyi veya tezgahı çirkin yanıklardan korur.
(-20°C ila 160°C arasında ısıya dayanıklı olup, mikrodalga fırından veya dondurucudan bir şeyler çıkarırken masanız ve eliniz için üstün koruma sağlar.
Mutfakta güvenle kullanılabilir ve dokunduğu yiyeceklerin rengini veya tadını değiştirmez.
Bunları mutfak lavabonuz ve bulaşık makineniz ile yıkayabilir ve ardından kurumaya bırakabilirsiniz.
Hemen hemen her şey yapışmaz yüzeyi, hatta yapışkan yiyecekler ve yağları bile kolaylıkla temizler.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar