Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Nano Fön Fırçası Thermal Ceramic İon Professional 720075

TL327,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. BU ÜRÜN PROFESSIONAL SERİDİR VE ÇOK YÜKSEK ISILARA DAYANIKLI OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.

Materyal : Silikon sap + Seramik Kaplamalı iç gövde + İyon yüklemeli bristol kıllar 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Professional olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  Toplam 31 cm  - fırça bölümü 15 x 5 cm  - kıl derinliği 9 mm

Sağlıklı Saç Termal Fırçaları iyonik özelliğe sahip doğal bambu saç fırçalarıdır. İyon yüklü BRİSTOL kıllar saçın dengesini geri kazandırır, parlatır ve daha hızlı kurumasına yardımcı olur!

Anti-statik, anti-bakteriyel ve ergonomik kulplarla seramik kaplama ve stiller daha da güzelleşiyor.  

Fırçalama tekniği: Hava akışını fırçalamayla aynı yöne yönlendirerek saçı kökten uca sarın. Havanın saça iyice nüfuz etmesi için fırçaya dik ve fitile doğru yönlendireceğiniz ağızlığı olan bir saç kurutma makinesi seçin. Daha sonra kurumaya devam ederken fırçayı aşağı kaydırın. Saçın yanmasını önlemek için kurutucunun fırçadan 5 cm uzakta olması ve saça yapıştırılmamış olması gerekir. Kuru saçı fırçalamaktan kaçının çünkü bu onları zayıflatır. Bunu her zaman şampuanlamadan sonra, ıslak fakat iyi drenajlı saçlara, soğuk suyla duruladıktan sonra yapın.

Temizlik tavsiyesi: Fırçanızı temizlemek zamanla biriken kirlerden kurtulmanızı sağlar. Fırçanızı düzenli olarak temizlemeniz önemlidir, her kullanımdan sonra temizlemek en doğrusudur.

Anti-statik ve İyon yüklü naylon kıllar

Seramik Yuvarlak bölme Seramik malzeme, saç kurutma makinesinin ısısının fırça boyunca eşit ve hızlı bir şekilde dağıtılmasını sağlıyor. Büyük hava delikleri ayrıca daha iyi bir hava akışı sağlayarak çok daha hızlı, daha doğru ve dolayısıyla daha yumuşak bir şekillendirme sağlar.

Optimize Edilmiş Hava Akışı Saç kurutma ideal olarak hızlı olmalı ve saçı aşırı ısıtmadan ve kurutmadan, güzel ve eşit bir sonuç vermelidir. Gövdesindeki geniş hava delikleri daha iyi bir hava akışı sağlar. Sonuç: Daha hızlı ve daha etkili şekillendirme.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 

 



Bunları da aldılar