Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 3 ÇİFT Göğüs Ucu Gizleme Jel Ped Busto Arsizio 719041


  Tükendi!  
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : Silikon Jel 

Adet / Renk / Tasarım : 3 ÇİFT , TransForMacion Busto Arsizio Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 7 cm çapında x 0.25 mm kalınlık

 
GENİŞ KULLANIM ALANI : Kadınlar için yapışkan silikon meme örtülü sütyen, mahsul üstleri, spor sütyenleri, tişörtler, sırtı açık, askısız ve şeffaf elbise, mayo ve önlüklerin altına giymek için özel olarak tasarlanmıştır. Yüzmede yaygın olarak kullanılır, basiret kıyafeti giyer, sırtı açık, deri elbise, gece elbisesi, düğün fotoğrafları ve fotoğraf taşırken kullanıma uygundur

HER ETKİNLİK VE ÖTESİNDEKİLER İÇİN: Kendinden yapışkanlıdır ve gün boyu güvenli bir oturmayı garanti eder. Yeniden kullanılabilirler, 60 a kadar kullanımla daha uzun süre giymenizi sağlar. Busto Arsizio Silikon pedler ayrıca meme ucunuz için tam koruma sağlar ve onları yerinde tutmak için bol giysiler veya dar elbiseler üzerine giyilebilir ve her kıyafette en iyi şekilde görünmenize yardımcı olabilir.

ŞEKLİNİZE UYGUN MODA: Ultra yumuşak yapısı, en çok ihtiyaç duyduğunuzda sizi örtmek ve her kullanımdan ve elde yıkamadan sonra şeklini ve yapışkanlığını geri kazanmak için tasarlanmıştır. Yeni sabitlenebilen silikon pedimiz Busto Arsizio , meme uçlarınızı gizleyen ekstra tutuş ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Silikon Yaprağı tam oturacak şekilde tasarlanmıştır ve elde yıkanabilir.

KUSURSUZ, DESTEK: Busto Arsizio tahrişi azaltır, giysilerinizi katmanlara ayırmanıza olanak tanır ve pedin giysilerinizden görünürlüğünü azaltır. Sizinle birlikte şekillendiğinden ve birçok gün ve gece kullanım boyunca sürdüğü için nazik bir destek sunar. Pedlerimiz sizi serin ve kuru tutmak için hafif ve rahat silikon kullanır ve her mevsim kullanıma uygundur.

SİZİN VE CÜZDANINIZ İÇİN TASARRUFLU: Göğüs Ucu Kapatıcımız, onları daha uzun süre takmanıza izin verir ve yalnızca birkaç kez giyilen diğer pedler gibi savurganlık yapmaz.

Silikondan yapılmıştır, bu nedenle kadınlar için meme ucu pedleri en hassas ciltlerde bile rahatça giyilebilir. hafif ve kullanışlı - bir el çantasına sığacak kadar küçük olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kadınlar için meme uçlarımız o kadar rahattır ki, üzerinizde olduğunu unutacak ve size o doğal hissi verecektir. Kendinden Yapışkanlı ve Yeniden Kullanılabilir - Her kullanımdan sonra meme ucu pedlerimizi ılık su altında yumuşak bir sabunla elde yıkayın ve yüzü aşağı bakacak şekilde havayla kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra, kendinden yapışkanlı özellikler geri yüklenir ve max 60 defa veya daha fazla tekrar kullanılabilir.

DİKKAT EDİN : Yapıştırıcının etkisini azaltacağından, kullanmadan önce nemlendirici, parfüm, toz veya diğer cilt bakım ürünlerini kullanmayın. Yüzeyde kalıntı olmadığından emin olun.


MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar