Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Absolute Keratin Argan Saç Sakal Serumu 125 ml 719153


  Tükendi!  
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : Argan Yağı, keratin, hint ve Yılan Yağı içerir

Adet  : 1 Adet,  

Ölçüler : 125 ml 

Kıvırcık, uçuşan ve asi saçları uysallaştırmak istediğinizde ihtiyaç duyduğunuz gelişmiş saç bakımıdır. Buklelerinizin çözülmesine, pürüzsüzleştirilmesine ve güçlendirilmesine yardımcı olarak en iyi yüzünüzü öne çıkarmanıza yardımcı olabilecek saçlar için gelişmiş bir keratin, argan yağı, Hint ve yılan yağı karışımı içerir.

Saç, Sakal ve Bıyık Büyümesini Destekler: Unisex olarak formüle edilen serumunuz, kıl köklerini uyaran ve sağlıklı saç,sakal,bıyık büyümesini teşvik eden, daha uzun ve daha kalın saçlara, bıyıklara ve sakallara ulaşmanıza yardımcı olan güçlü bileşenler içerir.

Yoğun Nemlendirme ve Pürüzsüzleştirme: Derinlemesine nemlendirme sağlamak, asi elektriklenmeyi etkili bir şekilde gidermek ve daha pürüzsüz, daha kolay şekillendirilebilir saçları teşvik etmek ve şekillendirmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

ERKEKLERE ÖZEL : Serumunuz tüm erkeklere hitap eder ve erkeklerin saç,sakal ve bıyığına  özel bakım sağlar. Erkeklere yönelik serum, saç sağlığı, büyümesi ve bakımı gibi spesifik konulara değinerek onu çok yönlü bir seçim haline getiriyor.

Saç Güçlendirme ve Canlılık: Bu serum sadece kozmetik amaçlı değildir; saç,sakal ve bıyığın kökten güçlendirerek genel canlılığını artırır. Formülasyon, saç tellerini güçlendiren, kırılmayı azaltan ve saçın esnekliğini artıran bileşenler içerir.

Güzellik ve Güven: Serumunuzu güzellik rutininize dahil ederek, yalnızca sağlıklı saç büyümesini ve bakımını teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda kendinize olan güveninizi de artırırsınız. Serum saçınızın sağlığına ve güzelliğine katkıda bulunarak genel görünümünüzü iyileştirir.

ISIDAN KORUMA: İnsanlar kadın ve erkeklere yönelik saç bakım ürünlerimizi seviyor çünkü ısıdan kaynaklanan hasarları önlemeye yardımcı oluyorlar; Bu gelişmiş saç serumu, her saç telinin etrafında koruyucu bir kaplama oluşturarak düzleştiriciden, fönden ve maruziyetten kaynaklanan hasarlara karşı koruma sağlar.

TÜM SAÇ TİPLERİ: Her türlü saça uygundur; Kıvırcık ve yıpranmış saçlar için basit bir saç serumu olmanın ötesinde, elektriklenmeyi kontrol eden saç bakım ürünlerimiz aynı zamanda dalgalı, kıvırcık ve düz saçlar üzerinde de çalışır

SALON SINIFI: Kuru, yıpranmış saçlara yönelik saç ürünleri, önde gelen salon profesyonelleriyle yakın istişarede bulunularak formüle edilmiştir; Saç onarım serumumuz salon standartlarına göre tasarlanmıştır ve bu saç keratin tedavisini, görünümlerine önem veren insanlar için akıllı bir seçim haline getirir.

PÜRÜZSÜZ VE ŞIK: Saçlar için bu keratin ve argan yağı serumu, her bir teli kökten uca besler, size daha şık, daha kolay şekillendirilebilir saçlar verir; topuz, toka veya örgü kısıtlaması olmadan rahat giymenin keyfini çıkartmanıza olanak sağlar

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar