Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Yüz ve Kaş Usturası 6 ADET 719810


  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Plastik dış yüzey, paslanmaz çelik bıçaklar 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 3,2 x 5,5 cm 

Kaş Usturası : Kaş üzerindeki ince tüylerinizi, boyun ve yüzün ince kıllarını almanıza yardımcı olur. Çok pratik ve rahattır.

Paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir.Kırışıklıklara yol açmaz ve cildinizi tahriş etme. Her bıçak ayrı ayrı takılan güvenlik başlığı sayesinde kolayca ve güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Özel şekilleri ile size hem tutuş hem de kullanım kolaylığı sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar